top of page

30-31 mai 2017

BUCURESTI

17-18 octombrie 2017

200 euro

2

.

.

250 euro

   Toti dorim sa avem succes! Dar ce reprezinta succesul?  Cuvantul "succes" este interpretat gresit si anume este asemanat cu o destinatie. Din fericire, succesul nu reprezinta o destinatie , succesul reprezinta o evolutie continua.

   In orice domeniu, exista un procent foarte mic (2-5%) dintre persoanele care au "succes". Care este diferenta intre cei 2-5% si restul de 95-98%? Este vorba de cunoasterea directiei afacerii si de urmarirea unor etape foarte importante in dezvoltarea ei. Brandingul, targetingul, strategie de marketing sunt doar cateva elemente care , daca sunt realizate corect iti pot creste vizibilitatea pe piata.

  Fotografia si videografia sunt doua domenii in care doar talentul si pasiunea nu reprezinta cheia succesului. 

   Daca vrei sa iti stabilizezi afacerea si vrei sa iti creezi o vizibilitate pe piata, astfel incat potentialii clienti sa aprecieze viziunea ta si nu in ultimul rand sa evoluezi, te asteptam la Wedding photography business blueprint pentru a putea crea impreuna o strategie special pentru afacerea ta pentru a iti crea "succesul" urmarit.

   Pe langa blueprint'ul afacerii tale, vei beneficia gratuit si de un seminar video legat de comunicare , seminar al lui MICHAEL PORT , numit un guru al vanzarilor de Financial Post si New York Times, un seminar  in valoare de 100$ cat si 2 luni

de consultanta din partea Office Rising Mark - marketing company.

 Ziua 1

- Prezentare generala a conceptului.

- Analiza SWOT a afacerii fiecarui participant.

 - Branding.

- brunch /pauza de masa oferita de STAN creative studio

 - Relatii cu publicul , imagine si comunicare.

- Targeting.

 - Q & A.

         Ziua 2 

- Design si executie.

- brunch / pauza de masa oferita de STAN creative studio

 - Strategie de marketing personalizata pentru fiecare participant.

- Q & A.

 

Multumim pentru interesul dumneavoastra,  dar aceasta editie se va desfasura momentan in Bucuresti .

In urma solicitarilor, vom avea in vedere  sa ajungem in viitor si in alte orase.

Pentru a avea eficienta,  numarul locurilor dispobibile la acest tip de workshop este unul redus . Daca nu veti  gasi locuri disponibile, ne pare rau dar va vom recontacta dupa inregistrare pentru a va anunta  data urmatorului workshop de acest tip.

Va multumim!

De ce ne trebuie branding?

bottom of page