top of page

"Fotografia de nunta nu trebuie sa fie statica sau plictisitoare. De ce sa nu aveam cea mai buna experienta?" George Stan

    Suntem oameni si mereu dorim sa evoluam. Iubim fotografia si iubim sa cream fotografii memorabile pentru voi, clientii nostri. In fiecare an dorim sa va oferim surprize placute, pe langa fotografiile in sine. Anul acesta, pentru ca sarbatorim si 4 ani de la crearea studioului pe langa oferta promotionala a pachetelor avem si mici cadouri. Unele sunt regasite mai jos, altele vor fi surprize cand vom preda materialul !

O agenda chic si profesionala pentru tine!

   Pentru toate miresele  care vor avea nunta in anul 2020 si care vor fi fotografiate de George Stan, vor primi un bonus dragut din partea noastra, sa isi poata organiza mai bine evenimentul. Un wedding planner "Happy Bride to be"!

Pentru a in posesia lui, foloseste codul "Happy bride to be", numele pe care este realizat contractul si data cand va avea loc nunta in emailul unde ne vei contacta!

O Sedinta foto de familie !

Ce inseamna dragostea fara familie?

Suntem tineri, frumosi si fericiti! De ce sa nu ne imortalizam trairile in mod profesionist si sa cream povesti copiilor nostri?

  Toate cuplurile care au semnat cu noi si vor avea evenimentul in 2019-2020 vor benificia gratuit de o sedinta foto de familie si de un print fine art!

Pentru a in posesia ei, foloseste codul "Imi iubesc familia", numele pe care este realizat contractul si data cand va avea loc nunta in emailul unde ne vei contacta!

O Sedinta foto pentru parinti sau bunici !

     Asa cum am specificat mai sus, toate cuplurile care vor avea evenimentul in 2019, vor avea din partea noastra gratuit si o sedinta foto pentru parinti sau bunici in cadrul studioului foto!
     Trebuie sa ii apreciem si sa realizam ca fara ei nu am fi aici.

Pentru a in posesia ei, foloseste codul Imi iubesc parintii", numele pe care este realizat contractul si data cand va avea loc nunta in emailul unde ne vei contacta!

Pentru si mai multe intrebari, nu ezitati sa ne contactati!

21768740_1588660907850892_43178782792733
bottom of page