• George Stan

Constantenii si bucuria lor de Craciun!De mai bine de 5 ani, Constanta nu a fost la inaltimea targurilor de Craciun din Romania, dar a avut cele mai frumoase studiouri foto amenajate in spiritul sarbatorilor. In fiecare an, fiecare studio foto a creat un mediu perfect, mediu in care logodnicii, parintii, bunicii, copiii pentru cateva momente au decis sa isi imortalizeze niste clipe fericite impreuna.

In fiecare an, toti suntem prinsi intr-o cursa infernala in jurul Craciunului. Parca programul de munca nu se mai termina, timpul liber este din ce in ce mai scurt, toti aleargam fara oprire dupa ceva. In toata alergatura aceasta, uitam de cel mai important lucru... familia. Nu mai avem timp sa ne vedem bunicii (cat mai sunt in viata), sau sa ne bucuram de parinti, care abia asteapta sa le deschidem usa, toti traim ca si cum am fi nemuritori.

Bucuria Craciunului, este iubirea fata de cei dragi. Cei care sunt plecati departe de familie, cunosc cel mai bine sentimentul, atunci cand ajung acasa si isi vad persoanele dragi sau atunci cand simtim lipsa unei persoane care nu mai este printre noi.

Fotografiile nu sunt realizate pentru prezent, ci pentru viitor, un viitor care este incert, viitor care poate fi indulcit de bucuriile transmise din prezent.

Asa ca haideti sa lasam mai usor "alergatura" si sa apreciem ce avem! E pacat sa nu ne facem timp pentru cei dragi. Nu avem nevoie de ocazii speciale sa spunem un "te iubesc", un "imi pare rau" sau un "imi e dor de tine"! Nu trebuie sa fim mereu eroi si sa alergam pana la epuizare, pentru ca viata trece mai repede cand nu suntem langa cei dragi!

Daca ai ocazia, strange-ti familia sau jumatatea ta si mergi intr-un studio foto pentru niste amintiri dupa care continua sa te bucuri de sarbatori!Noi, aici la STAN creative studio, va asteptam cu turta dulce, portocale si vin fiert sa ne treceti pragul cu mic si mare!

Sedintele foto se fac doar pe baza de programare in intervalul 11 decembrie 2019- 11 ianuarie 2020 la numarul de telefon 0766568423 sau la rubrica contact.


Avem pregatite 2 decoruri - Christmas Night si Christmas Day

Pachete foto *:


1. Elf - 250 lei

- 20 de fotografii predate in format digital online


2.Mos Craciun - 450 lei

- 45 de fotografii predate in format digital online

-album foto 20cm


ps:turta dulce, ciocolata calda si vinul fiert sunt din partea casei


*durata sedintelor foto este de 30 min
Sarbatori fericite si iubire multa!

379 views0 comments

Recent Posts

See All