• George Stan

La urma urmei, ce e fericirea? Dragoste, se spune.


Sedinta foto de familie

"La urma urmei, ce e fericirea? Dragoste, se spune. Dar dragostea nu a adus si nici nu va aduce vreodata fericirea. Dimpotriva, nu e decat neliniste, un camp de lupta, nopti nedormite, cand ne intrebam daca e bine ce facem. Adevarata dragoste este plamadita din extaz si agonie."

Paulo Coelho

Zice un adevar Coelho..dar cred ca definitia este expresia unui om care o traieste! De cateva luni sunt proaspat parinte si ca o experienta noua, incerc sa empatizez si mai mult cu cei din jur! Consider ca sarcina de parinte este o misiune cu diferite obstacole si nu este usor. Sa ai 2-3 copii mi se pare o munca titanica, dar!

Da, e un mare DAR in spate.

Mereu am considerat ca fiecare moment, trebuie amplificat si trait ca o experienta pozitiva pentru ca oricat de des s-ar repeta, ar fi o alta traire creata de o alta conjunctura, loc, moment.

Cand fetele se pregateau pentru sedinta, am dorit sa aflu cateva detalii despre ei ca familie si am intrat direct in subiect cu o intrebare banala catre tatal lor si anume "2 fete si inca o printesa pe drum? Cat de greu e?!" Pana sa imi dea o replica vad pe fata tatalui o inseninare si imi spune ca este imposibil sa exprime cat de fericit si implinit se simte si ca trebuie sa treci prin asa ceva sa poti intelege!

Am inteles exact ce voia sa spuna! Cu o experienta asa de vasta cu copiii, ca fotograf mi-a fost usor sa ma apropii si sa empatizez cu parintii si cu copii acestora in general, incat sa imi doresc o familie la momentul potrivit cu partenera potrivita.

Dupa ce am devenit tata, mi s-a schimbat orizontul si tot conceptul de a fi parinte a fost schimbat la 180 de grade! Eram intr-o eroare totala si oricat de mult as explica celor care nu au copii care este experienta imi dau seama ca trebuie sa treci prin ea sa o poti intelege. Cum poti explica gustul unei inghetate de vanilie cuiva care nu a incercat niciodata?

Si in cazul acestui parinte; i-am vazut sclipirea cand imi povestea de fetele lui si am inteles imediat!

Cred ca fericirea este sclipirea de pe fata unui om si e greu de descris in cuvinte.

Ce credeti, am dreptate?

Mai jos aveti cateva cadre cu aceasta familie fericita!

#fotografieconstanta #sedintafotodefamilie #sedintafotolamare #familiefericita #georgestan #fotografulgeorgestan #stancreativestudio #fotografiedeeveniment #fotografdenuntaconstata #canon5dmark4 #canonromania #emotiidefamilie #fotografiidesarcina #portretedefamilie #portretedecopii #sedintafoto

11 views0 comments