• George Stan

Sedinte foto de familie cu ocazia Sarbatorilor de Craciun!


- Clip de prezentare, Sedintele de Craciun-

Odată, de Crăciun, cu mulţi ani în urmă, Moş Crăciun se pregătea pentru călătoria sa în jurul lumii. Dar în jurul său erau numai probleme, ca niciodată până atunci. Patru dintre elfii săi se îmbolnăviseră foarte tare, iar restul elfilor nu puteau face atât de repede jucăriile pe care Moşul urma să le ducă copiilor din întreagă lume.

Situaţia era apăsătoare, chiar şi pentru Moş Crăciun, cel care avea, de fiecare dată puterea să îndeplinească cele mai mari dorinţe ale copiilor. Peste toate acestea, Doamna Crăciun l-a anunţat că urma să vină în vizită mama ei, şi Moşul s-a simţit din nou depăşit de situaţie, pentru că, de musafiri trebuie să te îngrijeşti oricum şi să le acorzi toată atenţia, chiar dacă era vorba de cineva din familie.

Când s-a dus să înhame renii la sanie, Moşul a observat că doi dintre ei erau foarte slăbiţi şi nu îl pot însoţi în călătoria sa, iar alţi doi reni dispăruseră fără urmă. Încercând să îşi păstreze cumpătul, Moş Crăciun a început să încarce sania, dar tocmai atunci o bucată din ea s-a rupt şi câteva pungi cu jucării mari au căzut pe jos şi s-au împrăştiat. Una peste alta, Moşul nu era în cea mai bună formă.

Dintr-o dată, a sunat cineva la uşa, doar că Moşul se aştepta la o altă problema, la o nouă veste proastă. Când a deschis uşa, Moş Crăciun a găsit în prag un mic înger care venise să îi aducă un brad de Crăciun mare şi frumos, pentru a-l mai înveseli pe cel mai îndrăgit bătrânel din toată lumea.

Îngeraşul îi spune vesel: “ Crăciun Fericit, Moşule. Nu-i aşa că e o zi frumoasă? Ţi-am adus un brad. Vezi, nu este cel mai frumos brad de Crăciun pe care l-ai văzut vreodată? Unde îţi doreşti să îl pun?”

Faţa Moşului s-a înseninat imediat şi un zâmbet larg avea să îi şteargă de pe chip toată mâhnirea ultimelor zile. Moş Crăciun a fost foarte încântat de darul îngeraşului.

Şi aşa a început tradiţia potrivit căreia astăzi cei mai mulţi aşază în bradul de Crăciun un îngeraş, cu speranţa că îi va veghea şi va avea grijă de fericirea celor din casă în zilele de sărbătoare.

- Povestea Ingerului de Craciun

Cu ocazia Sarbatorilor de Craciun, noi studioul foto STAN creative studio organizam pentru al patrulea an consecutiv sedinte foto de Craciun.

Iubim conceptul de familie si iubim copiii, de aceea mereu am dorim sa asiguram un mediu cald si primitor pentru crearea unor amintiri de calitate.

Incepand cu data de 6 decembrie pana pe data de 22 decembrie 2017 vom organiza sedintele foto de familie si portretele cu ocazia Craciunului. Vom incerca si anul acesta sa avem un numar redus de sedinte pentru a avea o derulare cat mai buna pentru ele. In cazul in care vom avea prea multe solicitari, vom organiza si partea 2 a sedintelor si anume in perioada din ianuarie 2018. Mai jos aveti pachetele disponibile cat si o galerie foto cu o selectie din fotografiile din editiile trecute.

Anul acesta, sedinte foto vor fi realizate de colegul nostru Nicu Damasaru. Sedintele foto se vor face numai pe baza de programare.

Programarile se fac pe baza telefonica la : 0724 271 305

#sedintefotodecraciun #sedintefotoconstanta #sedintefotodefamilie #stancreativestudio #familie #craciun #povestedecraciun #ingeridecraciun #canon5dmark4

162 views0 comments

Recent Posts

See All