• George Stan

Halloween Photosession by STAN creative studio


"Biata copilă rămăsese singură-singurică în pădurea cea nesfârşită şi era atât de înfricoşată, că privea la mulţimea frunzelor de pe copaci ca şi când de-acolo ar fi putut să se ivească vreo primejdie şi nu ştia în ce chip şi-ar putea găsi scăparea… Într-un sfârşit începu să alerge şi gonea întruna peste bolovani colţuroşi şi printre mărăcini, iar fiarele sălbatice treceau în fugă pe dinaintea ei, dar nu-i făceau nici un rău. Alergă ea aşa, cât o mai ţinură picioarele, şi-n geana amurgului dădu cu ochii de o căsuţă şi intră înăuntru să se odihnească." - Albă-ca-Zăpada şi cei şapte pitici de Fraţii Grimm.

Cat de frumos poate fi sa ne bucuram de diferite momente in familie, alaturi de copii sau de parinti. Fiecare copil in lumea lui traieste intr-o lume bogata a imaginatiei.

Venim in intampinarea familiilor din Constanta cu o sedinta foto de toamna. Programarile si sedintele foto au loc in intervalul 31 octombrie - 7 noiembrie 2017. Investitia pentru o mini sedinta foto de 30 de minute este de 200 lei.

Locurile sunt limitate.

Cu drag, echipa STAN creative studio.

Video Trailer

Galerie

#culoridetoamna #famile #sedintafototoamna #sedintafotodefamilie #stancreativestudio #georgestan #nicudamasaru #victorleontescu #canon5dmarkiv #halloween #fericire #amintiri

65 views0 comments