• George Stan

Weddingstories 2.0 ONLINE


FORMIDABIL!! Si uite cum de cativa ani exista o schimbare extraordinara la noi in tara. Sunt niste ani de aur pentru fotografia de nunta din Romania. Este uimitor cum nume mari ,din fotografia internationala, au ajuns in Romania pentru a ajuta comunitatea : Ascough, Mann, Chrisman, Lax, Cabrera, Etura, Vertelli, Laffler, Ghionis si multi altii.

In Romania avem niste fotografi extraordinari. Serios! Chiar ma laud ca ii cunosc! Sunt fotografi romani care au castigat numeroase premii in diferite asociatii de renume din lume, avem fotografi care au participat la conferinte internationale cat si workshopuri etc. Pe langa talentul fotografic, avem si niste proiecte de exceptie. Ma incanta sa vad ca usor usor se dezvolta comunitatea fotografica si sustin ca traim epoca de aur in fotografia de nunta din Romania.

Consider ca toate organizatiile, ar trebui sa promoveze educatia de calitate si fotografii de top din tara, sa se sustina reciproc.

Weddingstories 2.0 este cel mai nou proiect dedicat fotografilor de nunta, deci si tie :) .

10 dintre cei mai buni fotografi de nunta din Romania iti vor impartasi din experienta si cunostintele lor in cadrul a 10 conferinte inregistrate care vor fi disponibile online incepand cu 10 noiembrie 2017.

Veti putea vizualiza conferintele de oriunde (de acasa, de la munca, sau din vacanta) de pe orice dispozitiv (laptop, tableta, telefon) timp de un an ori de cate ori doriti!

Eu ,impreuna cu oameni deosebiti care au facut senzatie la Cluj (cred ca ati auzit de ei) : Sabina Mladin , Andra Dragan , Ovidiu Lesan, Vali Matei, Marian Cristea si Marius Dragan , sunt primii speakeri confirmati! More to come!

Pe 12 august 2017, incep inscrierile pentru voi. Asa ca fiti pe faza! Inscrie-te din timp ca vei avea parte de multe surprize.

Vrei sa aflii secretele datorita carora eu sau colegii mei avem succes in fotografia de nunta?

Inscrie-te acum la Weddingstories 2.0 si beneficiezi de oferta EARLY BIRD

Pentru detalii acceseaza http://photoweddingmasters.com/ref/20/

Voi reveni cu un articol, in care voi anunta si niste surprize pentru primii 100 de inscrisi prin linkul de mai sus.

Va pregatesc ceva deosebit!

Asa ca, sa ne vedem cu bine!

Cu drag,

George Stan!

#epocadeaur #georgestan #fotografnuntaconstanta #fotografdenunta #weddingstories #weddingstories2 #ceimaibunifotografidenunta #stancreativestudio #goldenageinphotography #fotografiedenunta #educatiedecalitate

95 views0 comments